Bij ICT Statement is iedereen uniek en zo gaan wij ook met elkaar om

Door onze expertise en ervaring in zowel HRM als ICT weten wij als geen ander hoe organisatiedoelstellingen behaald kunnen worden.

Deskundig, verfrissend en doortastend; dát zijn de kernwoorden, die onze dienstverlening typeren.

Infrastructuur & Cloud Computing

Op zoek naar een infrastructuur engineer of cloud computing specialist?

Een cloud specialist of  infrastructuur engineer van ICT Statement is herkenbaar door zijn communicatieve vaardigheid, organisatie sensitiviteit, bereidheid om die extra stap te zetten én wil de beste zijn in zijn vakgebied.

Of het nu gaat om een systemengineer of network engineer, hostingengineer, helpdeskmedewerker, cloudengineer, projectmanager, changemanager, incidentmanager of problem manager; de kandidaat die ICT Statement uiteindelijk selecteert is een kandidaat, die past in zijn nieuwe werkomgeving en écht iets qua persoonlijkheid toevoegt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Henk Eshuis

Software Development

Op zoek naar een ervaren software developer?

Onze ervaren software developers zijn gepokt en gemazeld, kennen de nieuwste technieken en zijn in hun vrije tijd vaak nog achter hun beeldscherm te vinden. Niet omdat ze dat moeten, maar juist omdat een software developer van ICT Statement geselecteerd wordt op zijn talent. Dit talent uit zich in zijn passie voor het ontwikkelen en het maken van steeds mooiere én betere oplossingen voor onze klanten.

Of het nu gaat om een ervaren backend developer, fullstack mét of zonder devop ervaring voor tijdelijk of vast dienstverband? ICT Statement kent als geen ander de arbeidsmarkt en weet de juiste kandidaat te selecteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Petra Wolter