Werken bij

Omdat we blijven groeien, zoeken we regelmatig enthousiaste collega’s die ons team komen versterken.

Bij ICT Statement zijn we altijd op zoek naar de juiste balans tussen talenten en mensen met de nodige ervaring. Voor ons eigen recruitment team zijn wij regelmatig op zoek naar versterking.

Staat jouw vacature er niet bij, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Ook al staat jouw vacature niet op onze website, graag inventariseren wij samen met jou naar de mogelijkheden om jouw talenten in onze organisatie verder tot bloei te laten komen.

We zien jou graag als onze nieuwe collega.

Als je bij ons komt werken, ben je verzekerd van een afwisselende en uitdagende baan. Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, omdat we waarderen dat je je zo vol overtuiging voor onze klanten inzet.

Op allerlei manieren is het mogelijk om te groeien en in jezelf te investeren, ook voor het volgen van opleidingen en certificeringen is er volop ruimte. Wij geven jou alle ruimte om de beste te worden én te blijven in jouw vak.

Heb je ideeën om onze klanten, ons (je collega’s) of ons bedrijf vooruit te helpen dan juichen we dit zeer toe. We begrijpen namelijk heel goed dat je ook over heel andere kwaliteiten beschikt die van pas komen binnen een bedrijf als ICT Statement. Er wordt bij ons keihard gewerkt, maar we kunnen het ook heel gezellig hebben.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar op

06-52050337 (Henk).